Start To Run

Start to Run van 0 naar 5 km in 10 weken ‘Joggen voor beginners’

In het voorjaar organiseert SGOLA Boechout een nieuwe reeks Start to Run 0 – 5 km. Na 10 weken kan je 5 km aan een stuk lopen zonder te wandelen. In principe kan iedereen dit doel bereiken!

Lopen is dé sport bij uitstek om een goede conditie op te bouwen. Bovendien is lopen ontspannend en de stimulerende sfeer van de groep helpt je om het vol te houden. Tijdens de trainingen wordt de looptijd geleidelijk opgevoerd. Je begint met 1 minuut lopen, 1 minuut wandelen, 2 minuten lopen, 2 minuten wandelen, ... tot je ongeveer een half uur aan een stuk kan joggen. Je wordt hierbij begeleid door een gediplomeerd jogbegeleider.

De voordelen? Je voelt je fitter, gezonder, zelfzekerder, en je bent beter beschermd tegen onder andere hart- en vaatziekten. Tienduizenden hebben al deelgenomen aan een Start-to-Run-reeks!

 

Trainingen

Vinden plaats in sportpark Sneppenbos,Vremdesesteenweg 224 - 2530 Boechout. 

Start to Run van 0 naar 5 km in  10 weken 'Joggen voor beginners' 

Elke dinsdag en donderdag om 20:00 uur, ook tijdens de vakantie!
Start: Dinsdag 18 april 2017 om 20:00 uur

Inschrijven

Kan je de avond van de eerste training of online lid worden. Heb je de eerste training gemist? Neem dan contact op om te kijken of je nog kan aansluiten.

Prijs

€ 30 voor de ganse reeks of met een SGOLA Start-to-Run cadeaubon.Sommige mutualiteiten betalen het inschrijvingsgeld (gedeeltelijk) terug.

Begeleiding

Patrick Vleminckx, gediplomeerd jogbegeleider van de Vlaamse trainersschool en runningtherapeut.

Meer info?

Voor meer info kan je alvast terecht op onze contactpagina, of per e-mail naar sgol@val.be